Schoolconcert Multijam

We zijn naar een speciaal schoolconcert van Multi Jam in Theater Zuidplein geweest. Bij de Multi Jam kom je op bezoek bij de ‘muziekdokter’ en bij verteller en muzikant Winston Scholsberg en zijn muzikanten. Kinderen krijgen een interactieve voorstelling te zien waarin verschillende liedjes worden gespeeld, allerlei instrumenten worden gebruikt en spannende muziekverhalen worden verteld. De muzikanten maken er samen met de kinderen een spetterend feest van met liedjes en muziekinstrumenten vanuit de hele wereld waar de kinderen zelf op mogen spelen. Multi Jam is een swingende jamsessie vanuit de multiculturele cross-overgedachte.

De kinderen mogen met alles meedoen, krijgen een stukje kennis mee van de instrumenten, mogen op het podium komen en zich uiten in de vorm van zang, dans en spel samen met en aan hun klasgenootjes.

Roufayda, Milan en Injodh durfden op het podium mee te doen tijdens deze swingende jamsessie!

En wie kwamen we daar ook nog tegen? Juf Deborah!

De foto’s staan in het fotoalbum.